Sport

Mbahet krosi për shkollat e mesme të ulëta dhe të larta në komunën e Ferizajt


Publikuar më:


Sot u mbajt krosi për shkollat e mesme të ulta dhe të larta të organizuar nga Shoqata e Pedagogëve të Kulturës Fizike dhe Sportit Shkollor ku u përfshinë po thuajse të gjitha shkollat e komunës së Ferizajt ku u arritën këto rezultate:

Shkollat e mesme të ulta

Klasët VI-VII vajzat
Ariola Grainca Shmu”Halit Ibishi”-vendi i parë
Erza Sejdiu Shmu”Imri Halili”-vendi i dytë
Agiona Matoshi Shmu”Jeta e Re”-vendi i tretë

Klasët VI-VII djemtë
Dëfrim Nrecaj Shmu”Pavarsia”-vendi i parë
Enis Bajrami Shmu”Halit Ibishi”-vendi i dytë
Drin Bajraktari Shmu”Muharrem Shemsedini”-vendi i tretë

Klasët VIII-IX vajzat
Lumbardha Misini Shmu”Gjon Serreçi”-vendi i parë
Fatjona Bajrami Shmu”Halit Ibishi”-vendi i dytë
Alda Haxhisalihu Shmu”Muharrem Shemsedini”-vendi i tretë

Klasët VIII-IX djemtë
Redon Elezi Shmu”Gjon Serreçi”-vendi i parë
Elvis Zenuni Shmu”Imri Halili”-vendi i dytë
Rron Bega Shmu”Jeronim De Rada”-vendi i tretë

Shkollat e mesme të larta

Klasët X-XI vajzat
Gentiana Shashivari Shml Teknike “Pjetër Bogdani” -vendi i parë
Enisa Çerkini Shml”Qendra e Kompetencës”- Vendi i dytë
Gresa Bytyçi Shml Agrobiznesi “Zenel Hajdini” vendi i tretë

Klasët X-XI djemtë
Shkëlqim Shabani Shml”Qendra e Kompetencës”- Vendi i parë
Raif Luta Shml Teknike “Pjetër Bogdani” -vendi i dytë
Blerim Ademi Shml Agrobiznesi “Zenel Hajdini” vendi i tretë

Klasët XII vajzat
Arbërie Hasanovci Shml Agrobiznesi “Zenel Hajdini” vendi i parë
Gzime Ramadani Shml Ekonomike “Faik Konica” vendi i dytë
Hajrie Kadriu Shml Ekonomike “Faik Konica” vendi i tretë

Klasët XII djemt
Mërgim Sefa Shml Teknike “Pjetër Bogdani” vendi i parë
Festim Rrahmani Shml Ekonomike “Faik Konica” vendi i dytë
Albrim Ilazi Shml Ekonomike “Faik Konica” vendi i tretë

Në fund të kësaj gare kryetari i Shpkfssh z.Bashkim Thaçi i përgëzoi nxënësit për garën dhe ju ndau mirënjohje për më të mirët.

To Top