Kultura-Arti

Mbahet aktiviteti letrar “Ora e Astritit”


Publikuar më:


Në teatrin “Adriana” është mbajtur aktiviteti letrar “ORA E ASTRITIT”, organizuar nga Klubi Letrar “De Rada”  në  Ferizaj, përkrahur nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Ky aktivitet u realizua në kuadër të manifestimit “Ditët e Kulturës”- Ferizaj 2918, dhe mbahet në kujtim të poetit dëshmor Astrit Bytyçi.

Aktiviteti kishte karakter garues, ku pas leximit të poezive nga vet autorët, u ndanë edhe çmimet për më të mirët. Juria e përbërë nga: Arsim Hamiti, Dije Lohaj dhe Sami Vranovci, dha këto rezultate:

Xhemile Hysenaj “Darka e fundit” – PENA E RE
Farida Zmijani- Ramadani “Bota brenda teje”-VENDI I TRETË
Ramadan Asllani “Drithërimi” – VENDI I DYTË
Fadil Lepaja “Legjenda për drurin” – VENDI I PARË

To Top