Sport

Habil Ajeti, lojtari i KV “Luboteni” merr shtetësinë kosovare


Publikuar më:


Ferizaj.29.01.2018. Habil Ajeti nga sot në klubin KV “Luboteni” do të luaj si lojtar vendor.
Me dekret të Presidentit Hashim Thaçi, lojtari Habil Ajeti nga Tetova ka marrë shtetësinë e Kosovës.
Ajeti për katër vite sa luan në ekipin ferizajas kishte shtetësi maqedonase.
Këtë lajm për lojtarin Ajeti e ka konfirmuar deputeti Elmi Reçica i cili sot edhe i dorëzoi dekretin e shtetësisë kosovarë Habil Ajetit.

Habil Ajeti karrieren ka filluar në klubin e volejbollit Shkëndia nga Tetova, mirëpo ai ka luajtur në shumë ekipe kosovare si: KEKu, Mabetex, Drenica dhe momentalisht është duke mbrojtue ngjyrat e KV Luboteni nga Ferizaj. 
Në vitin 2011 ishte pjesë e ekipit Lugano nga Zvicra.

Ajeti deri me tani ka patur një karrierë mjaft të suksesshme duke arritur të shpallet shumë herë kampion i Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë.

To Top