Ferizaj

Ky është projekti i Qendrës së Kulturës në Ferizaj Kryetari i Ferizajt..Video


Publikuar më:


Agim Aliu përmes faqes së tijë në rrjetin social ka publikuar një video ku shihet projekti i Qendrës së Kulturës në Ferizaj.

Një vepër kulminante e identitare është dhurata më e mirë për peshën e mbajtur ndër breza të artistëve e grupeve kulturore në Ferizaj.

Pallati i Kulturës, investim milionësh i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve do të ngërthej skenat më mira, hapësirat më të përshtatshme dhe shijen më të rafinuar të një godine kulturore, projeksion për dhjetëra dekadat e ardhshme. Së shpejti fillon ndërtimi e bashkë me të edhe konkurrueshmëria e saj me qendrat më moderne rajonale.

Urime!, ka shkruar Aliu

Pallati i Kulturës

Një vepër kulminante e identitare është dhurata më e mirë për peshën e mbajtur ndër breza të artistëve e grupeve kulturore në Ferizaj. Pallati i Kulturës, investim milionësh i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve do të ngërthej skenat më mira, hapësirat më të përshtatshme dhe shijen më të rafinuar të një godine kulturore, projeksion për dhjetëra dekadat e ardhshme.Së shpejti fillon ndërtimi e bashkë me të edhe konkurrueshmëria e saj me qendrat më moderne rajonale.Urime!

Gepostet von Agim Aliu am Mittwoch, 17. Juli 2019


To Top