Lajme

Kush i thotë Ben Blushit se “do të presim kokën” ?!


Publikuar më:


Blushi-3

Deputeti Ben Blushi dhe njëkohësisht një nga shkrimtarët që ka shkruar kundra islamizmit si model përparimi është kërcënuar me “prerje koke” nga ekstremistë islaimik në Shiqipëri.

Sipas burmive ekstremistët që e kanë kërcënuar Blushin kanë lidhje me një grup imamësh që gjykohen në Gjykatën e Krimeve të Rënda. Sipas tyre Blushi ka sharë fenë islame dhe ka lobuar kundra përhapjes së saj.

Imami Genc Balla gjatë një séance gjyqësore ka deklaruar se Ben Blushi ka folur fjalë shumë të pista ndaj myslimanëve dhe islamit.

“Nëse do të zbatohej ligji i Sheriatit, atyre personave që shajnë Allahun u pritet koka. Do t’u vijë radha dhe atyre”, tha i pandehuri.

Nga ana tjetër Blushi nuk ka dhënë asnjë prononcim në lidhje me ngjarjen.

Comments
To Top