Ferizaj

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli viziton Ferizajn


Publikuar më:


Ferizaj. 12.09.2017. Sot në degën e PDK-së në Ferizaj, ishte për vizitë pune kryetari z.Kadri Veseli me bashkëpunëtorë. Bëhet e ditur se  Veseli  me këtë  rast i ka ofruar mbështetje kryetarit të degës  Agim Aliu për kanditaturën e të parit të Ferizajt.

Gjatë këtij takimi  Veseli ka  kërkuar mobilizimin e gjitha strukturave të PDK-së dhe ka siguruar  se do përkrah fuqishëm kandidatin e PDK-së për kryetar komune Agim Aliun.

Kryetari  i PDK-së Veseli  ka thënë se me qeverisjen e Ferizajt  nga PDK dhe Agim Aliu qytetarët e Ferizajt  do kenë investime të fuqishme, zhvillim ekonomik, punësim dhe përkrahjen e qeverisë së Kosovës.

To Top