Ferizaj

Kryesuesja e Kuvendit, Kristina Gashi uron qytetarët e besimit Islam


Publikuar më:


Të nderuar qytetarë të besimit Islam, urime muaji i shenjtë i Ramazanit, muaji i mëshirës, sakrificës dhe begatisë.
Uroj që në këtë muaj të mbretëroj paqja, përkushtimi ndaj Zotit dhe solidaritetit në mes njerzëve.
Uroj që ky muaj të ju sjell harmoni, mirëqenie dhe dashuri në familjet e juaja.
Urime dhe agjërim të lehtë!

Me respekt
Kristina Gashi Bytyçi
Kryesuese e Kuvendit të Komunës së Ferizajt

To Top