Ferizaj

KRM “Pastërtia” me kujdestari gjatë festës së Fitër Bajramit, kërkon bashkëpunim nga qytetarët


Publikuar më:


Njoftohen qytetarët e Komunës së Ferizajt se me rastin e Festës së Fitër Bajramit me datë 15.06.2018 (e premte) KRM ”Pastërtia” Sh.A. Ferizaj, do të operojë me ekipe kujdestare dhe atë vetëm në tri rrugët kryesore të qytetit si: Rr. ”Dëshmorët e Kombit” , Rr. ”Ahmet Kaqiku” dhe Rr. ”12 Qershori”.
Shërbimi i grumbullimit dhe bartjes së mbeturinave nga KRM ”Pastërtia” Sh.A. Ferizaj, do të bëhet nga ora 08:00 deri në ora 12:00, ndryshim i orarit vlen vetëm me rastin e Festës së Fitër Bajramit.
KRM ”Pastërtia” Sh.A. Ferizaj, kërkon bashkëpunim nga qytetarët me ekipet kujdestare të Kompanisë për shërbimin e grumbullimit të mbeturinave dhe respektim të orarit të planifikuar.
Urime Festa e Fitër Bajramit!
Me respekt,
KRM ”Pastërtia” Sh.A. Ferizaj.

To Top