Ferizaj

Komuna e Ferizajt partnere e projektit DEMOS


Publikuar më:Ferizaj.11.01.2018.
Kryetari Aliu së bashku me bashkëpunëtorët e tij ka pritur sot në takim përfaqësuesit e projektit DEMOS me të cilët janë diskutuar një mori iniciativash që në të ardhmen e afërt do të realizohen me investimet e kësaj të fundit.

Partneriteti në projektin DEMOS është i rëndësisë vitale për shërbimet që ofron Komuna e Ferizajt, veçanërisht në grantet që kjo e fundit mund të përfitoj përmes aplikimit me projekte të ndryshme zhvillimore.

Fokus i investimeve të projektit DEMOS është rritja e nivelit të transparencës në komuna dhe investimi në rritjen e efikasitetit në ofrimin të shërbimeve komunale.

Projekti për Decentralizim dhe Përkrahje Komunave – (DEMOS) është në ballë të fushës së Qeverisjes Demokratike dhe Decentralizimit në Strategjinë për Bashkëpunim 2013-2016 të Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim me Republikën e Kosovës

Shfrytëzimi i materialeve të ferizajpress.com nga ndonjë website ose medium tjetër, pa e cekur burimin e materialit, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar.

Redaksia| Tel: +383 44 733 733
E-mail: redaksia@ferizajpress.com

Marketing| Tel: +383 49 806 106
E-mail: marketing@ferizajpress.com

Facebook

To Top