Ferizaj

Komuna e Ferizajt ka partner strategjik KFOR-in amerikan


Publikuar më:Ferizaj.10.01.2018
.Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it amerikan, përkatësisht njësisë LMT, me të cilët janë diskutuar çështje të ndryshme të sigurisë dhe bashkëpunimit ndërinstitucional. Komuna e Ferizajt ka projekte të përbashkëta me njësi të ndryshme të KFOR-it amerikan dhe si të tilla, bashkëpunimet do të vazhdojnë.

Kryetari Aliu u shpreh falënderues për ndihmën e deritanishme të dhënë në aktivitete të ndryshme nga KFOR-i amerikan. Ai theksoi se Komuna e Ferizajt në të ardhmen këtë bashkëpunim do të energjizoj me projekte e iniciativa të përbashkëta.

Shfrytëzimi i materialeve të ferizajpress.com nga ndonjë website ose medium tjetër, pa e cekur burimin e materialit, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar.

Redaksia| Tel: +383 44 733 733
E-mail: redaksia@ferizajpress.com

Marketing| Tel: +383 49 806 106
E-mail: marketing@ferizajpress.com

Facebook

To Top