Tech

Kompania bën ofertën e pabesueshme: Ju falim iPhone X dhe 300 dollarë nëse na jepni…


Publikuar më:


Një kompani e njohur e telefonave celularë në Amerikë ka bërë një ofertë të pabesueshme për të gjithë adhuruesit e markës së telefonave iPhone.

Për ditën e publikimit të risisë teknologjike, kompania ishte përgatitur mirë pasi ka patur një ofertë të bujshme si një “as nën mëngë”.

Kompania ka njoftuar klientët e saj se do i dhurojë 300 $ atyre që ndërrojnë telefonin e tyre iPhone 6 (në gjendje të mirë) që mënyrë që të përfitojnë një iPhone 8, iPhone 8 Plus apo iPhone X.

Për ata që iu dhemb xhepi nga çmimi i kripur i celularit më të ri në treg, kjo është një ofertë jashtëzakonisht e mirë. Duke marrë parasysh se modeli 64 GB i iPhone X kushton 999 $.

To Top