Ferizaj

Klubi i Hendbollit “Kastrioti” femrat, me kryesi të re


Publikuar më:


Ferizaj.08.02.2018. Gjatë ditës së sotme, në një takim me drejtoreshën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit,  Xhemile Murati- Shabani,  grupit punues për riorganizimin e Klubit të Hendbollit “Kastrioti”  Femrat, është zgjedhur kryesia e re të klubit në këtë përbërje:

1. Skënder Ramadani – Kryetar
2. Besnik Berisha – Nënkryetar
3. Vlora Jashari – Drejtore sportive e klubit
4. Lirije Muhaxheri – Trajnere
5. Emine Mehmeti – Anëtare
6. Sadri Gashi – Anëtar
7. Mentor Ibrahimi – Anëtar
8. Dr. Fatbardh Ramadani – Anëtar
9. Dr. Xhevdet Haxhidema – Anëtar

Ditëve të ardhshme mbetet që kryesia e klubit, bashkë me drejtoreshën për Kulturë,Rini dhe Sport të bashkërendojnë planet për riorganizimin e klubit si dhe fillimin e përgatitjeve për gara.

 

To Top