Ferizaj

Këtë të diele në teatrin “Adriana” Koncert Recital në Piano i Eleonida Elezit


Publikuar më:


Ferizaj.01.03.2018. Këtë të diele në teatrin “Adriana”  Eleonida Elezi do të shfaq një Koncert Recital në Piano
Kjo është është një rast I mirë për dashamirët e muzikës që në këtë koncert të dëgjojnë interpretimin e veprave të Bach-ut, Mocart-it, Moszkoëski-t, Chopin-it, dhe Hasan-it.
Kjo është hera e dytë që në Ferizaj mbahet një koncert i këtij lloji.

To Top