Ferizaj

Keqpërdorim seksual i personit nën moshën 16 vjeçare”-arrestohet i dyshuari


Publikuar më:


 

14.11.208, Ferizaj. Bazuar në urdhërin me shkrim nga ana e Prokurorisë themelore në Ferizaj, gjatë ditës së sotme, hetuesit e sektorit rajonal të Ferizajt kan arrestuar personin e dyshuar I.S. (m/sh/k/ 19 vjeç) në Shtime , me dyshimin e bazuar se i njejti me 02.11.2018 ka kryer veprën penale Keqpërdorim sesksual i personit nën moshën 16 vjeçare dhe me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje për 48 orë.

To Top