Lajme

Ja kërkesat e të burgosurve të Maqedonisë drejtuar kryetarit Ivanov


Publikuar më:


paraburgim-per-te-dyshuarin-750x375

Mbi 1000 të burgosur në Maqedoni kanë kërkuar që t’u ulen dënimet dhe të falen nga kryetari Gjorge Ivanov, ndryshe do ta radikalizojnë grevën e tyre, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Të dënuarit me burg të përjetshëm kërkojnë që t’u ulet dënimi në 20 vite burg.

Si masë përfundimtare për të realizuar kërkesat e tyre, të burgosurit paralajmërojnë se bashkë me familjet e tyre nuk do të votojnë, e që përgjithësisht mund të arrijnë deri 15 mijë vota. Brenda ditës do të dorëzojnë thuajse 2000 kërkesa për falje deri te kryetari Gjorge Ivanov.

Comments
To Top