Ferizaj

Edmond Drenogllava shpallet sportist i Vitit 2017


Publikuar më:


Ferizaj 03.02.2018. Komuna e Ferizajt ka shpallur sot sportistët më të mirë për vitin 2017. Pas një pune disa javëshe komisioni për zgjedhjen e sportistit të vitit në bazë të rezultateve dhe pikëve të grumbulluara sipas kritereve, sportist i vitit 2017 është shpallur volejbollisti Edmond Drenogllava, anëtar i klubit të volejbollit “Luboteni” nga Ferizaj.

KV “Luboteni” gjithashtu i takoi epiteti i ekipit më të mirë për vitin 2017.

Manifestimin e shpalljes së sportistit më të mirë për vitin 2017 e ka përshëndetur edhe nënkryetari i komunës, Naim Ferati. Ferati ka uruar të gjithë sportistët për rezultatet e arritura gjate vitit që lam pas. Ai tha se sporti do të jetë një ndër prioritetet e kryetarit Agim Aliu.

SPORTISTI JUNIOR 2017

11. Shpend Kiki- Klubi Boksit “Kastrioti”

10.Blendon Nuha- Klubi çiklizmit “Kastrioti”

9.Altin Maloku- Klubi i karatesë “Sharri”

8.Rinesa Hasani- Klubi volejbollit femrat “Kastrioti”

7. Benjamin Bajrami- Klubi karates “Fituesi”

6. Adea Alidema -Klubi i notit “Kastrioti”

5.Arbora Behluli-Klubi i karatesë “Kastrioti”

4. Dion Mahmutaj – Klubi i gjimnastikës “Ferizaj”

3. Leard Sadriu Klubi I futbollit “Ferizaj”

2. Bleron Luzha – Klubi full contact “Kastrioti”

1. Agnesa Rrahmani KB “Kastrioti”

Shpallja e 10 sportistëve senior më të mirë të vitit 2017

1.Edmond Dernogllava KV “Luboteni”

2.Bajram Bajrami nga klubi KK”Fituesi”Ferizaj

3.Nazmie Ibrahimi KV “Kastrioti”

4.Arif Elezi. Volejbollist

5.Mirlinda Toshi Klubi full contact “Kastiroti”

6.Ardi Halilaj klubi i Gjimnastikës Ferizaj”.

7. Atdhe Haxhimusa- Klubi i Notit

8.Albulena Ejupi volejbolliste e klubit KVF”Ferizaj”

9.Mursel Mehmeti KHM “Kastrioti”

10. Vahide Gashi hendbolliste e KHF”Femrat”

11. Aldon Sadiku – bodibillder

  

To Top