Ferizaj

Gjobitet qytetari që tejkaloi në vijë të plotë


Publikuar më:Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka marr veprimet e duhura policore dhe ka arritur të identifikojë personin, i cili me automjetin e tij të udhëtarëve shkaktoi kundërvajtje në komunikacion, në fshatin Rakaj , rruga magjistrale Ferizaj-Kaçanik.
Policia, e ftoi qytetarin A.M (M/SH/K) 24 vjeçar, në Njësinë Rajonale të Komunikacionit Rrugor në Ferizaj dhe ai në tërësi e pranoi kundërvatjen
e shkaktuar dhe mori gjobë, sipas ligjit të komunikacionit rrugor.


Me këtë rast, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, fton qytetarët që të njoftojnë policinë pa hezitim, për kundërvajtjet e ndryshme, që mund
të shkaktohen në komunikacionin rrugor.

To Top