Ferizaj

Aliu: Gatishmëri maksimale për mirëmbajtjen e rrugëve nga bora


Publikuar më:


Ferizaj.10.02.2018. Ekipet  e ndërmarrjeve publike si dhe kompanitë private kanë vënë në lëvizje gjithë makineritë në rrugë për heqjen e borës me qëllim garantimin e qarkullimit të lirë e pa pengesa të qytetarëve dhe automjeteve.

“Institucioni i komunës në kohë reale po merr informacione nga terreni për gjendjen e akseve rrugore. Nga raportimet e deritashme gjendja në të gjitha rrugët është e kalueshme dhe ekipet e pastrimit të rrugëve nga bora janë shpërndarë në gjithë territorin e komunës së Ferizajt.Lus vozitësit që të përshtatin vozitjen me kushtet klimatike që të shmangen aksidentet eventuale” ka thënë kryetari i Ferizajt ,  Agim Aliu.

To Top