Ferizaj

Gashi-Bytyqi- Komuna e Ferizajt e gatshme të mbështesë fëmijtë më aftësi të kufizuara


Publikuar më:


Qendra e Kujdesit Ditor-Pema, sot ka organizuar një aktivitet përmes ekspozitës të përgatitur nga fëmijët, e cila ka për qëllim promovimin e shkathtësive innovative të fëmijëve me aftësi të kufizuar për integrim të mëtejshëm në shoqëri.

Në emër të institucioneve komunale të Ferizajt, me një fjalë përshëndetëse kryesuesja e Kuvendit, Kristina Gashi-Bytyqi ka uruar për punë të mbarë e suksese në misionin e përbashkët për mbështetjen e fëmijëve me nevoja të veqanta.

Komuna e Ferizajt, në këtë qeverisje ka mbështetur fëmijët me nevoja të veqanta, që të kenë qasje në shërbime të specializuara në mënyrë që të mos ndihen asnjëherë të diskriminuar dhe të kenë një jetë më të mirë” ka thënë Kristina Gashi-Bytyqi.

To Top