Uncategorized

Flet gruaja e Sokratit: Ia kam thënë vetë zonjës që u vra, i mori me vete..


Publikuar më:


Në një intervistë për “Gazeta Shqiptare”, ajo tregon se e gjeti burrin pa jetë dhe shton më tej se i vetmi person që dinte gjithçka (bashkëshorti) tashmë i ka marrë të gjitha me vete.

Mëngjesin e së hënës u gjet e vrarë në Golem, Jonida Çanaku. Sipas policisë, autori i krimit ishte bashkëshorti juaj, që u vetëvra.

Çfarë mund të na thoni në lidhje me këtë?

Për atë se çfarë ndodhi, nuk kam asnjë të dhënë. Se çfarë, ai bëri e shkroi në letër dhe u popullarizua tek të gjithë. Bëri krimin atje e më pas vrau dhe veten. Çdo gjë ai e mori me vete, si ai, ashtu edhe ajo. Ne nuk kemi asgjë se çfarë të themi, sepse nuk dimë gjë. Atë se çfarë kishte menduar, e bëri. Unë si grua ia kam thënë vetë zonjës që u vra. Dhe të gjitha i mori me vete ajo.

E njihje vajzën?

Po, e njihja. Ju ka treguar bashkëshorti për problemet që ka pasur, apo nëse kishte kërcënime nga ndonjë person? Jo, nuk më ka treguar asgjë. Ato çfarë dija i kam deklaruar vetëm në polici

Ku ishe në momentin që bashkëshorti juaj bëri vetëvrasje?

Ishin të banesë?

Po, kam qenë. Isha në shtëpi duke punuar, isha duke bërë punët.

I dëgjuat krismat?

Po, i dëgjuam.

Ishit në dijeni që kishit një armë në shtëpi?

E kishit me leje?

Nuk dinim asgjë se në shtëpi kishte një armë. Armën e kishte ai, ne nuk dinim gjë. Po letrat që bashkëshorti juaj kishte lënë, u gjetën nga ju apo nga policia? Letrat u gjetën nga policia në momentin që gjetën trupin.

Ku u gjetën letrat?

Afër trupit. I kishte lënë atje.

Po me familjarë të vajzës keni biseduar?

Jo. I njihni?

Jo, nuk i njohim fare se kush janë.

Po bashkëshorti juaj, ju ka treguar më parë për vajzën?

Po përderisa ikte…

Comments
To Top