Ferizaj

Ferizaj: Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim


Publikuar më:


KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 06.12.2017 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Ujëvarës (Kodi: 40041011) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i Panelit në TS Blinda Reka.

 

1.

Më 07.12.2017 ne NS110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

LP 35kV Silkapori(Kodi:400450) prej orës 12:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa zgjasin punimet, pa energji elektrike mbesin: Fabrika Silkapor, Kivo, Renova, Stagova dhe Dauti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e stabilimentit shpërndarës për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.12.2017 ne NS35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Kosovapetrollit(Kodi: 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa energji elektrike mbesin: rr. G.Terbeshi”, Talinovci I Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP ndërrim shtyllash dhe Izolatorësh.

To Top