Ferizaj

E dini gjuhën gjermane? Mundësi punësimi me pagë bazë 600 + bonuse


Publikuar më:


Për të gjithë njohësit e gjuhës Gjermane dhe ata të cilët kanë përvojë në Marketing në gjuhën Gjermane, mundësi të mira po vijnë në Ferizaj.

Kompania NO LIMITS, ofron vende pune për të gjithë të interesuarit.

Oferta është shumë atraktive. Paga bazë është 600 euro + bonuset!!!

Si të kontaktoni me NO LIMITS?

NO LIMITS gjendet prapa stacionit Policorë në Ferizaj, dhe mund ti kontaktoni në tel:
+383 44 312 593

To Top