Ferizaj

Bytyqi: Projekti “Bashkimi i Qytetit” po merr formën


Publikuar më:


Drejtori i Infrastrukturës  në Ferizaj, Arbër Bytyqi sot ka  përcjellë  nga afër punimet   e projektit “Bashkimi i Qytetit”

Me këtë rast ai ka deklaruar se është i kënaqur me zhvillimin e punimeve  dhe dinamikën e punës që po bëhet për realizimin e këtij projekti.

“Sot gjatë ditës kisha kënaqësin ti përcjellë nga afër punimet në projektin “Bashkimi i Qytetit”, projekt që tashmë ka marrë formën dhe si projekti i vetëm në Kosovë i natyrës së tillë po realizohet me standarde dhe parametra ndërkombëtar” ka thënë Bytyqi.

Bytyqi  ka bërë publike edhe disa foto nga pjesa e brendshme  e nënkalimit, pjesës së  deritashme, e cila në anën e sipërme sërish është hapur për komunikacion.

To Top