Show Biz

BYSTANDER nga Ferizaj vije me videoklipin e parë (Video)


Publikuar më:


Bendi BYSTANDER nga Ferizaj vije me këngën e parë  My Complaint  me videoklip.

Bendi  BYSTANDER është  formuar në  vitin 2015  nga katër muzikant, Fatos Shabani, Vokal dhe Bass guitar, Kushtrim Shemsedini – Guitar, Shkumbin Avdiu – Guitar dhe back vocal, Luan Rexhepi – Drums.

Producent i kësaj video është  Leonard Canhasi  ndërsa video është  punuar nga  regjisori ferizajas Besim Ugzmajli.

Comments
To Top