Show Biz

Bukuroshet shqiptare nuk duhet të humbin këtë mundësi


Publikuar më:


Producenti i njohur Dashnor Asllani, po bën të mundur që edhe bukuroshet shqiptare të marrin pjesë në njërin nga eventet më të mëdha botërore të botës. Fjala është për “World Top Model 2018”, i vlerësuar si eventi më prestigjoz në botë, i cili mbahet në Milano të Italisë. Pjesëmarrës do jenë rreth 100 shtete të botës, mes së cilëve edhe shtet shqiptare. Çmimi i madh shkon në 200 mijë euro, ku sfilatat do zhvillohen nëpër vende përrallore just cavalli etj. Të drejtë konkurimi kanë gjithë vajzat shqiptare, ndaj mos nguroni dhe bëhuni pjesë për të realizuar ëndrrën tuaj, pse jo, të kthehemi dhe fitimtarë. Për informata më të hollësishme, mund të lajmëroheni në instagram dashnor asllani Moda city ose jehona salihu moda city.

 

To Top