Editorial

Bac, u Nis ! – për tu kryer


Publikuar më:


Epopeja e lavdishme e UÇK-së dhe rënia Heroike e Komandantit Adem Jasharit dhe familjes së tij, simbolizon shtruarjen e zgjidhjes së problemit të Çështjes shqiptare e posaqerisht asaj të Kosovës në atë kohë.

Akti i tij e ndergjegjsoi boten mbarë, e faktorizoi Kombin Shqiptar ,unifikoi energjine e madhe të mergimtarve shqiptar .
Historikisht , muaji Mars tek Shqiptaret ka sjedhur tragjedi dhe te papritura .
5 , 6, dhe 7 Marsi i vitit 1998 tregoi se Njeriu Shqipetar , familja e tij dhe populli për Lirin e një Kombi , për Paqen Univerzale Botrore, flijohet me gjithe qenien e tij.

Komandant Adem Jashari gjate veprimtaris se vete , luften dhe rënie Heroike të tij, kan qenë në shërbim të Bërjes së Shqipëris Etnike .

Brezat e sotem dhe brezat e ardhshem do ta kenë frymezim emblemen e Adem Jasharit.

Bac, Ushtria që e krijove ti është duke vazhduar rrugen dhe premtojm ta përmbyllim me suksese Betimin Ushtarak për Shqipëri Etnike .

Lavdi Dëshmorve të Kombit gjitha brezat

Hyzri Salihu
Koordinator i FBKSH,së
Shqipëri Etnike- Mërgatë
Prekaz 5,6,7 Mars 2018

To Top