Kultura-Arti

Artenisa Albajrami, një YLL i ri i botës së modës (Foto)


Publikuar më:


Bukuroshja Artenisa Albajrami është Modele e Shoqatës së Manikeneve “FREEDOM” nga Prizreni. Bukuroshja është 18 vjeçare, e gjatë 1.75 cm dhe është maturante.

Menaxheri Shpejtim Zejneli deklaroi se do të merr pjesë në gara të ndryshme bukurisë në Turqi, Bejrut, Kinë etj dhe është i bindur se do të jetë YLL i ri ne fushën e modës.

To Top