Show Biz

Arian Çani kopjon ‘fije për pe’ emisionin e tij të famshëm


Publikuar më:


Duket se ‘Zonë e Lirë’ është një kopje identike e emisionit të famshëm kanadez.

Me një koncept interesant, temat e bashkëbisedime që po marrin gjithmonë vëmendjen, Arian Çani ka bërë që emisioni i tij të shikohet e komentohet mjaft shumë.

Por, ajo që ndoshta nuk e dini është se një version i njëjtë i këtij emisioni po shfaqet në një televizion Kanadez tash e sa vite, shkruan Gazeta Express.

Çani duket se ka kopjuar gjithçka, që nga pozicionimi i publikut, ulja e mysafirëve, e madje edhe rrobat e zeza që veshë, për t’u dukur ‘i veçantë’.

Emisioni kanadez në gjuhën franceze, “Tout le monde en parle” (Gjithkush po flet për këtë), që fillimisht ka pasur si prezantues Thierry Anderson, po shfaqet në Kanadë që nga fillimi I viteve 2000.

E duket se “Zonë e Lirë” të vetmet gjëra që ka ndryshe nga ky emision është gjuha dhe emri i emisionit!

To Top