Lajme

Aksidentet në Veternik bllokojnë magjistralën Ferizaj-Prishtinë


Publikuar më:


Magjistralja Ferizaj-Prishtinë  në pjesën e Veternikut  është bllokuar nga ndeshjet të cilat sipas dëshmitarëve kanë ndodhur në dy anët e autostradës. Për pasojë komunikacioni është bllokuar në të dy anët dhe janë  bërë kolona të gjata.

Nuk është  bërë e ditur për  çka është fjalë por dëshmitarët përmes fotove kanë bërë të ditur se janë kolona të gjata në të dy anët e rrugës.

3333 5555 11111 22222 44444

Comments
To Top