Uncategorized

Ahmeti kërkon kthimin e Gruevskit kryeministër


Publikuar më:


Nikola Gruevski dhe Ali Ahmeti

Ai parashtroi disa alternativa, si krijimin e një qeverie me koalicion të gjerë, kthim të qeverisë së vjetër më ne krye Gruevskin ose zgjedhje më 5 qershor me pjesëmarrje të opozitës.

Gazeta “Dnevnik” se nuk është e qartë nëse BDI-ja do të marrë pjesë në zgjedhjet e 5 qershorit, nëse nuk zbatohet asnjë prej opsioneve të tij të zgjidhje.

The post Ahmeti kërkon kthimin e Gruevskit kryeministër appeared first on Lajminet.

Comments
To Top