Ferizaj

Agim Aliu: 20 VJET LIRI! Përherë mirënjohës për çdo pikë gjaku dhe djerse që iu fal Kosovës!


Publikuar më:


Çmimin e shtrenjtë të lirisë dhe shpirtinplotë të triumfit, si rrallë ndër popuj e ndjen më së shumti, populli shqiptar i Kosovës.

Lufta triumfale e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe mbështetja e aleatëve të NATO-s i dha goditjen përfundimtare mbetjeve shoviniste, vetëdijes gjenociale serbe që kërcënoi me shfarosje qenien tonë kombëtare në fundshekullin XX.

Edhe Ferizaj si gjithë Kosova, dha shumë gjak e martirë, heronjë e dëshmorë që ngritën lartë e me krenari, flamurin e fitores.

Lavdi për jetë e mot, Dëshmorëve të Kombit dhe të rënëve për liri!
Përherë mirënjohës për çdo pikë gjaku dhe djerse që iu fal Kosovës!

To Top