Shëndetësi

40 kosovare me emrin Saranda nisen për Sarandë


Publikuar më:


Ditë më parë i kemi parë se si 15 vajza me emrat Saranda, kanë pirë kafë bashkë në Prishtinë.

Ndërsa sot, numri i Sarandave është shtuar dhe është bërë 40.

40 vajzat me emra e njejtë janë nisur sot për në qytetin e Sarandës në Shqipëri, ku pritet të mbahet një aktivitet për nderë të 10 vjetorit të pavarësisë.

Ky është një kuriozitet i rrallë që është parë në Kosovë ku mblidhen të gjithë me të njejtin emër.

 

To Top