Show Biz

2Ton publikon këngën e re


Publikuar më:


2Ton ka publikuar këngën e tij më të re “100 T’mira”, të cilën e ka sjellë edhe me videoklip.
Muzikën e dhe tekstin e ka bërë vet këngëtari.

Kurse videoklipin e kësaj kënge e ka punuar Grandmedia.

To Top