Lajme

​Marrsh protestues “Mitrovica kërkon drejtësi për Astritin!”


Publikuar më:


Marshi fillon nga ora 12:00 nga sheshi te Xhamia “Isa Beg”.

Marshi protestues organizohet nga shoqëria civile me moton: “Mitrovica kërkon drejtësi për Astritin!” Marshi protestues mbështet nga:

1. Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe të Universitetit të Prishtinës (Dega Mitrovicë)

2. Shoqata e ish të burgosurve politik

3. Shoqata Minatori 88-89

4. OJQ “Me dorë në zemër

.

Comments
To Top